Välkommen med din anmälan till Atea Jönköping Swimrun 2021 – till samma pris som 2020 ända till och med den 2/5!

Vi planerar just nu för hur tävlingen ska genomföras med hänsyn till rådande restriktioner – håll därför utkik på hemsidan och i sociala medier för aktuell information som uppdateras kontinuerligt. För detaljer om våra huvuddistanser, 35 och 15km, se “Om tävlingen“, eller sidan för respektive distans i menyn ovan. Vi erbjuder även ett Family-race på morgonen före huvudtävlingen.

Även 2021 kommer vi kunna erbjuda Atea Jönköping Swimrun som ett meritrace för ÖTILLÖ, då kan du även välja att köpa till ÖTILLÖs swimrunförsäkring, antingen enbart för denna tävling eller för hela säsongen. Se ÖTILLÖs försäkringsinformation för fler detaljer, pris, samt information om hur du tecknar försäkringen. Föredrar du en annan försäkring kan vi tipsa om Startklar, som gäller för alla typer av motionslopp i Sverige.

För anmälan från och med 6/2 2021 gäller följande uppdaterade villkor: Om arrangören tvingas ställa in tävlingen senast den 2/5 2021 kommer deltagaren kunna välja mellan full återbetalning av startavgiften eller att flytta sin start till året efter. Om arrangören tvingas ställa in tävlingen efter den 2/5 erbjuds ingen återbetalning, utan starten flyttas automatiskt fram till nästa år. 

För eventuella frågor, kontakta oss på info@jonkopingswimrun.se eller på våra sociala medier.

Anmälan (genom Race.se)