Anmälan till 6 juni 2022 öppnar inom kort! För aktuella anmälningsavgifter och distanser, se menyn ovan.

Anmälda deltagare återfinns i startlistan hos Race.se. Observera att numren endast representerar i vilken ordning anmälan kommit in – det är inte ert startnummer i tävlingen!

Då förutsättningarna för att arrangera tävlingar även nästa år kan komma att förändras med kort varsel förbehåller vi oss rätten att göra ändringar, såsom byte av tävlingsarena och banor, starttider mm fram till tävlingsdagen. För detaljer om våra huvuddistanser, 35 och 15km, se “Om tävlingen“, eller sidan för respektive distans i menyn ovan. Vi erbjuder även ett Family-race på morgonen före huvudtävlingen.

Även 2022 kommer vi kunna erbjuda Atea Jönköping Swimrun som ett meritrace för ÖTILLÖ, då kan du även välja att köpa till ÖTILLÖs swimrunförsäkring, antingen enbart för denna tävling eller för hela säsongen. Se ÖTILLÖs försäkringsinformation för fler detaljer, pris, samt information om hur du tecknar försäkringen. Föredrar du en annan försäkring kan vi tipsa om Startklar, som gäller för alla typer av motionslopp i Sverige.

Notera följande villkor som gäller för anmälan till 2022: Om arrangören tvingas ställa in tävlingen senast den 1/5 2022 kommer deltagaren kunna välja mellan full återbetalning av startavgiften eller att flytta sin start till året efter. Om arrangören tvingas ställa in tävlingen efter den 1/5 erbjuds ingen återbetalning, utan starten flyttas automatiskt fram till nästa år. 

För eventuella frågor, kontakta oss på info@jonkopingswimrun.se eller på våra sociala medier.