På grund av pandemin och de restriktioner som troligen kommer kvarstå i Juni 2021 byter vi i år tävlingsarena, och även bansträckning på 15-km sträckan. Start och målgång kommer att ske vid Axamosjöns badplats, väster om Jönköping. Beroende på restriktionerna vid tävlingsdatum kan starten komma att ske utspridd i startvågor över en längre tid under dagen – vi återkommer med hålltider när det närmar sig!

15km är vår kortare distans, som passar bra för dig som testar swimrun för första gången, eller bara vill ha en lagom utmaning. Banan är flack och lättsprungen, och går till största delen på mjukt underlag (löpspår, stigar och grusväg). Simningen sker till största delen i Axamosjön. Banan består av två varv på en 7,5km-runda.

Mer detaljer om varje delsträcka kommer att publiceras här senare under våren. Då kommer vi även dela med oss av ett GPS-spår för nedladdning som du kan använda med en lämplig app eller pulsklocka med gps. Tills dess kan ni använda följande översiktskarta för att få en uppfattning om bansträckningen:

Karta över 15km distansen