Jönköping, Sweden
info@jonkopingswimrun.se

Atea Jönköping Swimrun – Family 1 och 2km

Atea Jönköping Swimrun Family (1 och 2km) – inför tävlingsdagen!

Inga startbevis skickas ut, ta bara med dig legitimation till registreringen på Stora Hotellet den 5:e juni. Notera att du måste hämta ditt start-kit senast 30 minuter före start, dvs senast 16:00, sedan stänger vi utlämningen för Family-eventet. Efteranmälan kan göras fram till en timme före start, dvs fram till kl 15:30, på plats i registreringen (Observera att kortbetalning krävs!).

Start och mål hittar du på Skolgatan, invid Rådhusparken (se kartor nedan). Starten för Family 1 och 2km sker kl 16:30 för båda distanserna. Övriga hålltider hittar du här. För Family-eventet finns inget separat start-PM. Bansträckningen återfinns nedan på denna sida, samt på anslagstavlan i registreringen. Banan är snitslad och utmärkt med flaggor och pilar. Notera att det är upp till deltagarna att känna till bansträckningen, funktionärer finns endast på plats för er säkerhet, inte för att visa vägen. Notera även våra regler i beskrivningen av respektive distans nedan.

Atea Jönköping Swimrun Family (1 och 2km) – Ett evenemang för hela familjen!

Nu kan hela familjen köra en swimrun tillsammans! Precis som på en “riktig” swimrun-tävling anmäler ni er i lag om två personer. Family-sträckorna körs dagen innan Atea Jönköping Swimruns övriga distanser, det vill säga den 5 juni. Mer information och kartor hittar ni längst ner på denna sida. I Atea Jönköping Swimrun Family finns inga krav på obligatorisk utrustning, och åldersgränserna samt krav på simkunnighet mm (se nedan) skiljer sig från våra längre distanser, men i övrigt gäller samma regler.

På vår kortaste sträcka (1km) krävs för en av deltagarna ingen simkunnighet och det finns heller ingen undre åldersgräns, men då måste den andre deltagaren i teamet vara vuxen och naturligtvis beredd att ta ansvar för barnets/den icke-simkunniges säkerhet. Notera att simsträckan fortfarande sker på djupt vatten, men här är alla flythjälpmedel tillåtna, allt från flytväst till gummibåt!

Vår 2km-distans är särskilt tänkt för ungdomar, eller den som vill prova på konceptet med swimrun. Undre åldersgräns är 13 år fyllda på tävlingsdagen om två ungdomar tävlar tillsammans, alternativt tävlar en vuxen och ett barn (då finns ingen undre åldersgräns för barnet). Här krävs att alla deltagare är simkunniga och här gäller även samma regler (dock ingen obligatorisk utrustning) som på våra längre distanser, t ex gällande flythjälpmedel – precis som en “riktig” swimrun alltså!

Anmäl er senast 5 maj för att vara säker på att få en tryckt nummerlappsväst!

Efteranmälan är möjlig fram till tävlingsdagen.

Välkomna!

 

Atea Jönköping Swimrun Family 1km

 

# SWIM/RUN KILOMETER DISTANCE LOCATION COMMENT
1 RUN 0 0,575 RÅDHUSPARKEN/START Asfaltslöpning på gång- och cykelbana
0,575 Atollen/Munksjön/Lillsjöplan
1 SWIM 0,575 0,125 Atollen/Munksjön/Lillsjöplan Hopp från bryggan
0,7 Bryggan Uppgång till bryggan
2 RUN 0,7 0,3 Bryggan Asfaltslöpning på gång- och cykelbana
1 Rådhusparken/MÅL
TOTAL 1

 

Atea Jönköping Swimrun Family 2km

 

# SWIM/RUN KILOMETER DISTANCE LOCATION COMMENT
1 RUN 0 0,525 RÅDHUSPARKEN/START Asfaltslöpning på gång- och cykelbana
0,525 Atollen/Munksjön/Lillsjöplan
1 SWIM 0,525 0,3 Atollen/Munksjön/Lillsjöplan Hopp från bryggan
0,825 Länsstyrelsen/Munksjön västra Uppgång till bryggan vid Rättscentrum
2 RUN 0,825 0,7 Länsstyrelsen/Munksjön västra Asfaltslöpning på gång- och cykelbana
1,525 Atollen/Munksjön/Lillsjöplan
2 SWIM 1,525 0,125 Atollen/Munksjön/Lillsjöplan Hopp från bryggan
1,65 Bryggan Uppgång till bryggan
3 RUN 1,65 0,3 Bryggan Asfaltslöpning på gång- och cykelbana
1,95 Rådhusparken/MÅL
TOTAL 1,95