Jönköping, Sweden
info@jonkopingswimrun.se

Partners

 

 

Umara utvecklar idrottsnutrition och utbildar i hur vi får ut det mesta av oss som idrottare. Deras vision är att få fler människor aktiva genom att hjälpa dem att prestera bättre med kunskap, inspiration och produkter med en vetenskaplig grund.

 

 

 

 

Speedo är världsledande tillverkare av simkläder, badkläder och utrustning och erbjuder produkter till stora som små, motionssimmare till elitsimmare och swimrunners.

 

 

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Varmt välkommen till Jönköpings största idrottsförening. Friskis Jönköping har över 30 års erfarenhet av träning. Vi är också mycket glada att kunna erbjuda träning av högsta kvalitet i lokaler av högsta kvalitet – våra tre upplevelsecenter är Jönköping och Huskvarnas hetaste mötesplats. Hos oss finns något för alla. Nybörjare, vältränad, ung, gammal.

 

 

 

Boka ditt boende ett stenkast från tävlingsområdet  i en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. De 135 hotellrummen är trivsamt och bekvämt inredda. 

 

 

Destination Jönköping har till uppgift att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Jönköpings kommun som turist-, evenemangs-, och mötesplats.