Atea bygger Sverige med IT

Vår vision ”att bygga Sverige med IT” handlar om att vi tillsammans med våra kunder vill skapa förutsättningar för kommande generationer som är minst lika bra som de vi fick när vi föddes. IT är en möjliggörare för konkurrenskraft och effektivitet vilket vi i vår del av världen måste vara ledande på för att kunna behålla vår plats som ledare. Det betyder att vi, Atea, som ledande aktör på området måste ta det ansvar vi kan för att skapa förutsättningar som är bästa möjliga. I detta ligger att göra Jönköping till en attraktiv stad som kan locka de mest lämpade hit för att bidra antingen hos oss eller hos våra kunder. När vi fick chansen att vara med och bidra till ett av de tre stora eventen under sommaren i Jönköping och det dessutom stod klart att det var en kompetent och erfaren grupp som styrde var det ett enkelt val att hjälpa till. Vi är mycket stolta att få sätta Jönköping och Atea Jönköping Swimrun på kartan som ett stort och familjärt event.

Hållbarhet – även en fråga om rörelse

Som en del av vårt hållbarhetsarbete jobbar vi också aktivt för att vi och andra skall förstå vikten av att röra på sig. Vi har en målsättning att få 85% av våra kollegor i rörelse. Atea Jönköping Swimrun är ett uttryck för denna målsättning, enkelt, roligt och tillgängligt för alla. Att det fanns ett antal olika distanser som gör det möjligt för all att deltaga var mycket positivt och vi hoppas kunna bygga den familjära delen ännu mer under 2019 och framöver.

Eliten i all ära men det viktigaste handlar om att få oss vanliga i rörelse och skapa en positiv bild av kroppslig aktivitet. Varje kollega eller vän som förändrar sin vardag, om även bara lite, kommer leda till ett hållbarare samhälle med individer som kan göra ett bättre jobb, både på arbetsplatsen och hemma.

Atea – Landslaget i informationsteknologi

Carl Andersson – Platschef Atea Jönköping och deltagare i Atea Jönköping Swimrun 2019

Umara utvecklar idrottsnutrition och utbildar i hur vi får ut det mesta av oss som idrottare. Deras vision är att få fler människor aktiva genom att hjälpa dem att prestera bättre med kunskap, inspiration och produkter med en vetenskaplig grund.

Speedo är världsledande tillverkare av simkläder, badkläder och utrustning och erbjuder produkter till stora som små, motionssimmare till elitsimmare och swimrunners.

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Varmt välkommen till Jönköpings största idrottsförening. Friskis Jönköping har över 30 års erfarenhet av träning. Vi är också mycket glada att kunna erbjuda träning av högsta kvalitet i lokaler av högsta kvalitet – våra tre upplevelsecenter är Jönköping och Huskvarnas hetaste mötesplats. Hos oss finns något för alla. Nybörjare, vältränad, ung, gammal.

Boka ditt boende på Elite Stora Hotellet, en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand. De 167 hotellrummen på Elite Stora Hotellet är trivsamt och bekvämt inredda för att du som gäst ska kunna vila och få den arbetsro du behöver. Gör gärna ett besök i vår Gastropub The Bishops Arms.

Destination Jönköping har till uppgift att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Jönköpings kommun som turist-, evenemangs-, och mötesplats.